KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Organizacja


Rok szkolny 2019/2020

Godziny pracy pedagoga szkolnego - mgr Iwona Kolbus

Poniedziałek 12:00-17:00

Wtorek 10:00-14:00

Środa 8:00-13:00

Czwartek 9:00-13:00 (psycholog z PPP nr 18)

Piątek 8:00-12:00

Godziny pracy psychologa szkolnego - mgr Tomasz Ciećwierz

Poniedziałek 8:00-12:00

Wtorek 9.00-13.00

Środa 13:00-18:00

Czwartek 9:00-13:00

Piątek 9.00-14.00

Godziny pracy logopedy szkolnego - mgr Anna Chojnacka

Poniedziałek 11:45-14:45, 15:40-16:40

Wtorek 8:00-10:30

Środa 11:35-15:35 

Piątek 8:00-9.00

Godziny pracy terapeuty pedagogicznego - mgr Anna Konkol

 Poniedziałek 8.00-14.00

Wtorek 8.00-13.00

Środa 8.00-13.00

Czwartek 8:00-12:00

Piątek 8:00-10.00

Godziny pracy pielęgniarki szkolnej - pani Emilia Studzińska

Poniedziałek 8.00-15.30

Wtorek 8.00-15.30

Środa 8.00-15.30

Czwartek 8:00-15:30

Podmiot udostępniający informację:
Szkoła Podstawowa nr 322 im. Jana Brzechwy w Warszawie
odpowiada: Tomasz Górski
data: 04-08-2020
wytworzył: Sylwia Grączewska
data: 04-08-2020
data: 04-08-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 10-09-2019 - Edycja treści
  • 26-10-2017 - Edycja treści
  • 24-10-2017 - Edycja treści
  • 23-10-2017 - Edycja treści
  • 20-09-2016 - Edycja treści
  • 17-03-2016 - Edycja treści
  • 29-02-2016 - Edycja treści
  • 25-11-2015 - Edycja treści
  • 07-10-2015 - Edycja treści
  • 06-10-2015 - Edycja treści
  • 10-06-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 21-11-2014 - Edycja treści
  • 08-10-2013 - Edycja treści
  • 25-09-2013 - Edycja treści
  • 20-09-2013 - Edycja treści
  • 19-09-2013 - Edycja treści
  • 21-01-2013 - Edycja treści
  • 08-01-2013 - Edycja treści
  • 07-01-2013 - Edycja treści
  • 27-12-2012 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 817