KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Rodziców

Rada Rodziców Szkoły Podstawowej nr 322 w Warszawie

  • Ul. E. Dembowskiego 9
  • 02-784 Warszawa

NIP: 9511836980

Nr konta: Bank BPH 24 1060 0076 0000 4041 9007 4931


Skład Prezydium RR przedstawia się następująco:

Przewodniczący RR - Klaudia Marczak

Zastępca przewodniczącego RR - Marta Kowalik

Skarbnik - Paulina Sroczyńska

Sekretarz - Agnieszka Szczygielska

Członek RR - Tomasz Łasica

Skład Komisji Rewizyjnej:

Przewodniczący - Grażyna Kopeć

Sekretarz - Marta Gawin - Sobota

Członek - Tomasz Łasica

Podmiot udostępniający informację:
Szkoła Podstawowa nr 322 im. Jana Brzechwy w Warszawie
odpowiada: Tomasz Górski
data: 04-08-2020
wytworzył: Klaudia Marczak
data: 04-08-2020
data: 04-08-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 23-09-2019 - Edycja treści
  • 24-10-2017 - Edycja treści
  • 29-09-2016 - Edycja treści
  • 09-10-2015 - Edycja treści
  • 10-06-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 28-04-2014 - Edycja treści
  • 08-10-2013 - Edycja treści
  • 27-09-2013 - Edycja treści
  • 20-09-2013 - Edycja treści
  • 28-01-2013 - Edycja treści
  • 08-01-2013 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 787